Idejas dāvanām skolas gaitu uzsākšanai

Dāvanu idejas: ko dāvināt dažāda vecuma skolēniem pirmajā skolas dienā.

Septembra sākums visiem skolēniem ir jaunu piedzīvojumu laiks. Pirmklasnieki ir priecīgi sakārtot mugursomas, bet citi skolēni priecājas redzēt savus klasesbiedrus un dalīties vasaras piedzīvojumos. Bet kā padarīt šo īpašo dienu vēl īpašāku? Esam apkopojuši pārsteidzošas dāvanu idejas mīļotajiem skolotājiem un dažāda vecuma skolēniem.

Dāvanu idejas tiem, kuri vēl tikai uzsāk skolas gaitas

Pati pirmā skolas diena ir ārkārtīgi svarīga visiem pirmklasniekiem, kā arī viņu vecākiem. Tā ir īpaša diena, kad šie mazie cilvēciņi uzliek smagās mugursomas, paķer skaistu ziedu pušķi un ar ļoti pārliecinātiem soļiem pirmo reizi iesoļo savā skolā.

Izvēloties dāvanu junioriem, neaizmirstiet par spilgtām krāsām, jautrām formām un pozitīvām sajūtām.

Šim īpašajam gadījumam mīksts rotaļu lācītis būtu ideāla dāvana. Jūs to atradīsit pie papildus produktiem pēc tam, kad būsiet ielicis pušķi iepirkumu grozā. Lācēns būs labs pavadonis garajās skolas dienās un mīļš draugs vakaros. Lai paspilgtinātu dienu un sekotu tradīcijām, obligāti jābūt jautriem un krāsainiem ziedu pušķiem. Ziedu pušķis Maģiskais dārzs piešķirs krāsainību un svinīgumu visām šajā dienā uzņemtajām fotogrāfijām.

Dāvanu idejas sākumskolas skolēniem

Pirmajā skolas dienā katrs skolēns izjūt prieku atkal redzēt savus klasesbiedrus un ikviens ir priecīgā noskaņojumā. Daudziem bērniem sarkanās un rozā gerberas atgādinās par siltiem apskāvieniem un mīļiem vēlējumiem, ko vecāki viņiem dod pirmajā skolas dienā.

Atzīmējot šo īpašo notikumu, ir ieteicams dāvināt rozā un violetus ziedus, jo tie simbolizē prieku un panākumus.

Mēs iesakām izvēlēties ziedu pušķi Ziedu svētki, tas veidots sarkanos un violetos toņos, kuri lieliski iederēsies vasaras noskaņā. Ja vēlies radīt sajūsmu vēl vairāk, pārsteidz savu ziedu saņēmēju ar jautru dāvanu!

Dāvanu idejas vidusskolēniem

Kad pamatskola ir absolvēta un viens liels ceļa posms ir noslēdzies, jaunieši vēlas doties jaunos piedzīvojumos. Daudziem absolventiem nākamais solis vidusskola. Lai akceptētu šo jaunieša lēmumu, parādiet cieņu ar sirdi sildošu ziedu pušķi. Svinot jaunu sākumu, jūs varat dalīties pozitīvās emocijās, izmantojot dzeltenus un oranžus ziedus. Tie simbolizē visu, kādam vajadzētu būt jaunajam mācību gadam - bezgalīgi priecīgam,tieši tāds ir mūsu pušķis Saules stars.

Tiem, kam vairāk patīk ēdamas dāvanas,mūsu piedāvājumā jūs atradīsit gardēžu dāvanu grozu, kas piepildīts ar saldajiem kārumiem. Gardēžu grozā ir garšīgi saldumi, kurus skolēni var uzkost, pildot mājasdarbus, vai baudīt kopā ar klasesbiedriem pirmajā skolas dienā.

Dāvanu idejas augstskolu studentiem

Došanās uz augstskolu var būt aizraujoša kā pirmkursniekiem tā arī tiem, kas studijas turpina. Lai studenti būtu laimīgāki, pārsteidziet viņus ar krāsainiem ziedu pušķiem. Parasti rudens ziedi ir oranži un dzelteni, bet mēs iesakām tos papildināt ar violetām krāsām. Violetā un purpura krāsas simbolizē panākumus un cieņu, visu to, kādam jābūt augstskolas studentam. Turklāt pušķi siltās krāsās sagādās prieku katrā mājā, dzīvoklī vai kopmītnes istabā.

Nosūtiet savu pārsteigumu ar kurjeru vai saņemiet ziedus tuvākajā ziedu veikalā un nododiet tos personīgi.

Pasūtiet pušķi no attēlā: 1. septembris.

Dāvanu idejas skolotāju sumināšanai

Atzīmējot mācību gada sākumu, skaista tradīcija ir sveikt skolotājus ar skaistiem ziediem. Pateicība par skolotāju smago darbu motivēs viņus strādāt vēl labāk.

Meklējot piemērotus ziedus, daudzi cilvēki iedomājas par krāsainām krizantēmām un burvīgām asterēm. Abi ir rudenīgi ziedi, kurus ikviens skolotājs saņems labprāt. Papildus šiem ziediem, pedagogi vienmēr būs patīkami pārsteigti arī par dienas pušķi. Jūs varat paļauties uz to, ka jūs un dāvanas saņēmējs būsiet pozitīvi pārsteigti. Katrs pušķis ir īpašs, unikāls un veidots pēc florista iedvesmas.

Pirmā skolas diena ir svarīga skolēniem, skolotājiem un viņu tuvākajiem cilvēkiem. Straujajā ikdienas skrējienā pārliecinieties, ka ka kādu neesat aizmirsis. Fleurop lapā sadaļā Mani cilvēki varat atrast kā palīdzēt sev ar visu savu mīļoto cilvēku atcerēšanos. Mēs jūs informēsim, ka tuvojas svarīgs notikums. Veiciet pasūtījumu mūsu interneta veikalā. Jums ir iespēja pārsteigt saņēmēju ar svaigiem ziediem ar kurjeru tieši pie viņa mājas durvīm vai saņemt tos tuvākajā ziedu veikalā.