7 ziedu ieteikumi šai ziemai

Dienas kļūst tumšākas un īsākas, vakari, ko pavadām omulīgā mūsu māju siltumā, kļūst garāki. Ziema gaida, lai atkal mūs ietītu savos apskāvienos, lai mēs varētu atvilkt elpu kopā ar dabu, veltīt laiku atpūtai un sagaidīt pavasari spirgti un enerģiski kopā ar pirmajiem ziediem. Līdz tam mēs varam ienest savās mājās krāsas un labu enerģiju ar svaigiem ziediem, kas mums ir pieejami visas ziemas garumā.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Ziemas dienas pušķis.

Ja jums noderēja Interfloras ziedu ieteikumi rudenim, tad mūsu ieteikumi šai ziemai jums arī noteikti patiks. Izvēlieties savus iecienītākos ziedus un saņemiet tos tieši pie jūsu durvīm ar Interflora ziedu kurjera palīdzību!

  1. Amarillis

    Dziļi sarkanās amariļa ziedlapiņas vienā mirklī paspilgtinās jūsu ziemīgās palodzes. Šie ziedi ir līdzīgi, bet nedaudz spēcīgāki un drosmīgāki par elegantajām lilijām, ar kurām tiem ir tāla radniecība.

    Amarillis ziedēs diezgan ilgu laiku, padarot jūsu mājas gaišākas, saglabājot ziedēšanu līdz pat divām nedēļām.
    Tiem ir arī daži citi toņi, piemēram, gaišāk sarkani, maigi balti, saldi rozā un dažas jauktas krāsas. Amarillis ir labākais zieds, ko izvēlēties svētku dekorēšanai jūsu mājās, kļūstot par Ziemassvētku pusdienu galda centrālo elementu.

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Zvaigžņu gaisma.
  2. Tulpes

    Tulpes ir ļoti iecienītas pavasarī, bet tās ir pieejamas arī visu ziemas periodu, jo varam tās izaudzēt telpās jebkurā gadalaikā! Ja mēs iedomājamies par tulpēm, pirmā doma, kas mums, iespējams, ienāk prātā, ir Nīderlandes tulpju lauki pilnos ziedos, un tas ir skats, kas ir jāredz reizi dzīvē. Noteikti apmeklējiet Nīderlandi aprīlī vai maijā, lai redzētu šo košo un krāsaino ziedu bezgalīgos laukus. Eksistē vairāk nekā 800 tulpju šķirņu, gandrīz jebkurā krāsā, ko vien varam iedomāties, un tās noteikti sagādās tūlītēju prieku saņēmējam. Tāpēc saņemies un pārsteidz savu mīļo draugu ar ziedu piegādi!
  3. Cimbīdijas

    Cimbīdijas ir no eksotiskās orhideju dzimtas. Tie ir īpaši eleganti ziedi ar ilgstošu ziedēšanu, tās saglabājas svaigas 2–4 nedēļas. Tās dabā aug siltā klimatā, no tropu un subtropu Āzijas līdz Austrālijai. Cimbīdijas ir izsmalcināta izvēle katram ziemas pušķim, jo tie simbolizē greznību, skaistumu un spēku. Tie rada lielisku iespaidu ar savu smalko ziedlapu skaistumu, kas ir pieejamas dažādos toņos. Ja jums ir grūtības izvēlēties pareizo toni, tad ņemiet vērā, ka katrai krāsai ir sava nozīme un simbolika. Piemēram, baltā krāsa apzīmē tīrību, jauneklību un mieru. Rozā krāsa iemieso sievišķo enerģiju, maigumu un eleganci. Bet sarkanā krāsa simbolizē mīlestību, romantiku un drosmi.

  4. Hiacinte

    Hiacintes aizrauj ar savu burvīgo smaržu, pat pirms pamanāt to krāšņos mazos ziedus. Tie bieži asociējas ar pavasari un atdzimšanu, taču šie ziedi Interflora ziedu veikalos ir pieejami arī ziemas periodā un rada smaržīgu atmosfēru jūsu mājās. Saskaņā ar grieķu mitoloģiju, hiacinti radījis dievs Apollons, sērojot par savu mīļāko Hiacintu, kuru viņš nejauši bija nogalinājis. Hiacintes pārsvarā ir violeti zilos vai zilgani purpursarkanos toņos, bet pieejamas arī baltās un rozā šķirnes.
  5. Neļķes

    Neļķes ir ļoti nenovērtēti ziedi, tām ir diezgan slikta reputācija kā lēta alternatīva rozēm. Par laimi, mūsdienās floristi cenšas, lai pierādītu pretējo, un šie skaistie ziedi ieņem savu vietu pušķos un saņem biežāk iespēju izcelties! Tradicionāli šie ziedi pauž mīlestību, valdzinājumu un unikalitāti, kā arī ir dzimšanas zieds tiem, kas dzimuši janvārī.
  6. Rozes

    Rozēm īsti nav nepieciešama nekāda papildus reklāma, jo tās ir klasiska un eleganta izvēle katram gadījumam, un tās iepriecina arī aukstākos mēnešos. Sarkanās rozes ir kļuvušas par galveno mīlestības simbolu un ir lieliski piemērotas Valentīna dienai, jubilejai vai ikreiz, kad vēlamies teikt “Es tevi mīlu!”. Šie ziedi ir tik populāri un mīlēti, ka to smaržīgās ziedlapiņas tiek izmantotas arī smaržās un pat ēdiena gatavošanā. Pasūtiet grandiozu rožu pušķi ar Interflora ziedu kurjeru jau šodien!
  7. Puansetija

    Nekas neliecina par Ziemassvētkiem izteismīgāk kā puansetija vai plašāk pazīstams kā Ziemassvētku zvaigzne. Tas ir lielisks Ziemassvētku telpaugs, kas katrā istabā ienes priecīgo svētku noskaņu. Ir krēmkrāsas, baltās un rozā krāsas šķirnes, bet vispopulārākā joprojām ir sarkanā. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka zvaigžņveida lapu raksts simbolizē Betlēmes zvaigzni, un sārtinātā krāsa apzīmē Jēzus asinis krustā sišanas laikā. Puansetija zied reizi gadā, un tas notiek decembrī, tieši Ziemassvētku laikā.

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Ziemassvētku kompozīcija stikla vāzē.

Mēs ceram, ka šie ieteikumi palīdzēs jums izvēlēties sezonas ziedus, ar ko šajā ziemā izrotāt savu māju vai pārsteigt draugu ar ziedu piegādi šajos Ziemassvētkos. Pasūtiet svaigus ziedus no Interflora un aplūkojiet mūsu ceļvedi par to, kā rūpēties par ziediems, lai tie ilgāk saglabātos svaigi.

Interflora komanda novēl ļoti priecīgus svētkus!

Skatiet mūsu piedāvājumu šeit: