Sezonas ziedi, kurus izvēlēties šoruden

Vasara ar savu dzīvīgo enerģiju kā viesuļvētra pārgājusi pār mums, ir klāt rudens ar savu rāmumu un omulīgajiem vakariem. Pēdējie mēneši ir piepildījuši mūsu sirdis ar siltu saules gaismu, un tagad mēs atkal vairāk laika pavadīsim starp mūsu mājas četrām sienām. Īstais brīdis, lai izceltu no skapjiem austās vilnas segas, siltās zeķes un aromātiskās sveces, padarot savu mājvietu mājīgu un omulīgu.

Kā vienmēr mēs nedrīkstam aizmirst par svaigajiem ziediem, kas papildina noskaņu un izstaro labu enerģiju. Mēs esam ļoti priecīgi sniegt jums savus ieteikumu kā kopt rudens ziedus, lai tie varētu izdaiļot jūsu māju vai sniegt prieku tuviniekiem.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Saules stars - florista fantāzija.
Labākā izvēle ir pušķī salikti sezonas ziedi.

Mūsu rudenīgie ieteikumi ziediem jūsu mājām un dāvināšanai:

Saulespuķes

Zeltainās saulespuķes ir kā bēgšana no drūmā rudens, jo tās var jūs atgriezt siltajos vasaras vakaros, ļaut jums atcerēties par saulainajiem piedzīvojumiem un uzlabot garastāvokli. Saulespuķes zied no jūlija līdz septembrim. Tās vienmēr uzmundrinās omu esot mājās vai arī iepriecinās jūsu mīļos, uzdāvinot pušķi kā priecīgu krāsu terapiju.

Kā nojaušams, to nosaukumu ir iedvesmojusi saule, tām ir brīnišķīga spēja visu dienu griezties pret sauli, lai saņemtu tās siltumu un gaismu. Tas ir lielisks atgādinājums arī mums - atrast saules gaismu, lai tā mūs sildītu un uzmundrinātu , kad ir mazliet skumīgi.

Krizantēmas

Krizantēmas ir populāras visu gadu, bet rudenī tām ir īpaša loma. To dziļi sarkanie, ugunīgi oranžie un zeltaini dzeltenie ziedi sniedz mums enerģiju, dzīvīgumu un siltumu.

Šie ziedi ir ne tikai bauda acīm. Viengadīgās Glebionis coronaria ziedlapiņas ir piemērotas tējas pagatavošanai, tiek uzskatīts, ka šie ziedi pazemina asinsspiedienu, ir pretiekaisuma līdzeklis un mazina sāpes. Silta tējas tase ir ideāls papildinājums aukstajiem rudens vakariem, vai ne?

Celozija

Šie izcilie un dinamiskie ziedi noteikti ir katra sezonas pušķa rudens zvaigzne, kas spīd spožāk nekā visi pārējie ziedi. Celozijas ir pieejamas ļoti dažādos rudens toņos, sākot no pikantā apelsīnu oranžā līdz dziļiem sarkanbrūniem. To cirtainie ziedi ar savām krokām mazliet atgādina cilvēka smadzenes, bet pūkainā ziedu virsma gandrīz lūdz lai tos samīļo. Tie neapšaubāmi vienmēr atrodas uzmanības centrā un ir lieliska izvēle drosmīgiem un eklektiskiem indivīdiem,jo simbolizē drosmi un skaistumu.

Celoziju sezona ir no vasaras beigām līdz rudens sākumam, padarot tās par drosmīgu akcentu rudens pušķos.

Dālijas

Tiek garantēts, ka dāliju satriecošās un gandrīz simetriskās ziedlapiņas izceļas katrā pušķī. Ir daudz spilgtu un interesantu šķirņu, tām ir dažādi toņi, formas un izmēri. Katrai krāsai ir sava nozīme un simbolika.

Sarkanie ziedi būs piemēroti, ja pušķis ir paredzēts jūsu randiņam, kas simbolizē mīlestību un kaisli.

Vai arī jūs varat izvēlieties rozā nokrāsas, kas iemieso maigumu, eleganci un sievišķību. Baltās dālijas piemērotas, lai uzsvērtu tīrību un mieru.

Dālijas zied no jūnija beigām līdz oktobra sākumam, daloties savā skaistumā ilgāk kā citi rudens ziedi.

Asteres

Jauko zvaigžņu formas asteru ziedēšanas sezona ir no augusta līdz septembrim. Pārsvarā to ziedi ir violeti ar zeltaini dzelteniem vidučiem, kas simbolizē spēku, ambīcijas un gudrību. Asteres ir jauka izvēle visiem septembrī dzimušajiem un kā arī tiem, kas uzsāk skolas gaitas.

Saskaņā ar grieķu mitoloģiju, asteres radās no dievietes Astrejas asarām, kura skuma par to, ka debesīs ir tik maz zvaigžņu. Viņas asaras nokrita zemē, kur tās pārvērtās par asteru ziediem., atgādinot mums par zvaigznēm.

Anemones

Smalkās anemones ir sezonā no vasaras beigām līdz septembrim. Viņu maigi pasteļrozā un violetie ziedi padara elegantu galda rotājumu vai labi iederas smalkā, sievišķīgā pušķī.

Anemones neparastā iezīme ir spēja naktī aizvērt ziedlapiņas un no rīta tās atkal atvērt. Tāpēc tām ir arī īpaša simbolika, kas atspoguļo gaidīšanu un laika ritējumu.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Rudens dienas pušķis.

Pasūti savu rudenīgo pušķi no Interflora!

Pēc jūsu pasūtījuma rudens pušķus mēs izgatavojam īpaši jums! Šis skaistais pārsteigums top no florista radošajām idejām un dienas labākajiem ziedi.

Svaigi rudens ziedi un zaļumi top skaistā dienas pušķī. Katrs pušķis ir īpašs un unikāls, un tas ir izgatavots atbilstoši florista iedvesmai.
“Mazs, bet skaists” pušķis rotā viesību galdu, “zelta vidusceļš” lauž sirdi, “grezns”liks atcerēties visu mūžu. Ļaujiet sevi pārsteigt!

Skatiet mūsu rudens piedāvājumu šeit: