Padariet savu vasaras āra ballīti īpašu!

Ir pienākusi vasara, un tas nozīmē tikai vienu - ir pienācis laiks vasaras pavadīšanai dabā, tagad varam izbaudīt ilgi gaidītās un daudzveidīgās izklaides dabas ieskautās atpūtas vietās. Neatkarīgi no tā, vai tā ir ballīšu norises vieta, pludmale, terase vai mājas dārzs - lai kur jūs atrastos, ziedi vienmēr būs ideāls sabiedrotais, radot skaistu vidi un jauku atmosfēru.

Kādus ziedus izvēlēties ballītei vai piknikam? Šeit ir daži padomi un ieteikumi kā padarīt jūsu vasaras kopābūšanu vēl neaizmirstamāku!

Skaists pušķis vasaras dzimšanas dienā!

Interflora piedāvā plašu vasaras pušķu izvēli, sākot no košām gerberām līdz elegantām lilijām un saulainām saulespuķēm. Ja ballītes rīkošanas vieta ir tuvāk dabai, ideāli ir dekorēt galdu ar sezonas lauku ziedu pušķi, kas būs patīkami vasarīgs, mājīgs un vienlaikus sirdi sildošs, it kā gleznotu ainavu ar skaistu pļavu, sauli un brīnišķīgām atmiņām. Un pretēji - nedaudz elegants pušķis būs piemērots pilsētas terasei.

Aizvediet mīļoto romantiskā pludmales piknikā!

Vasarīgs pikniks pludmalē noteikti un vienmēr pārsteigs mīļoto cilvēku!

Izmantojiet visas siltās vasaras dotās iespējas un savam mīļotajam cilvēkam noorganizējiet romantisku pikniku pie jūras ar daudz ziediem. Sagatavojiet piknika grozu - iesaiņojiet segu, sveces, kārumu izlasi ar iecienītākajām uzkodām, pudeli dzirkstošā un romantikas pilnu rožu pušķi, kas ir kā ķirsītis uz kūkas. Interflora piedāvājumā jūs gaida romantiski pušķi, lai radītu pārsteigumu!

Papildiniet savu vasaras dārza ballīti ar košumu!

Vasaras dārza ballītes kopā ar draugiem un ģimeni neapšaubāmi ir neatņemama vasaras sastāvdaļa. Paceliet savu šīgada dārza ballīti jaunā līmenī, un papildiniet ar saulainiem un košiem vasaras ziediem! Ziedi piešķir notikumam dzīvīgumu un rada patīkamu vasaras noskaņu. Nav svarīgi, vai plānojat grila vakaru ar draugiem vai svētdienas vēlās brokastis kopā ar ģimeni, ziediem vienmēr ir sava īpašā vieta! Izvēlies jauku pušķi, kas liks smaidīt!

Lai sasniegtu īpaši izcilu rezultātu, pārliecinieties, ka ziedi un galda rotājumi vienmēr ir saskaņoti krāsās un papildina viens otru.

Tādējādi kopējā aina nekļūs pārāk raiba, un ziedi labi izcelsies.

Pārbaudiet ziedu piedāvājumu mūsu e-veikalā, izvēlieties savu iecienītāko pušķi, veiciet pasūtījumu, un kurjers piegādās Jūsu izvēlētos ziedus Jums ērtā laikā!