Ko ziedos simbolizē krāsas?

Dažreiz viss, kas jums nepieciešams, ir ziedi, nekas vairāk un nekas mazāk. Neatkarīgi no tā, vai tie ir paredzēti, lai jūs uzmundrinātu sevi pēc smagas dienas, vai draugs, lai atzīmētu viņa sasniegumus, vai mīļotais, lai parādītu atzinību un pateicību par viņu klātbūtni jūsu dzīvē.

Mums priekšā ir dzimšanas dienas, jubilejas, brīvdienas un citas romantiskas dienas, piemēram, Valentīna diena, un tām visām piestāv skaistu ziedu pārsteigums! Nekas nepadara sievieti laimīgāku par svaigiem ziediem - tas ir tik vienkārši. Ar krāšņiem ziediem un pārdomāti sakārtotiem pušķiem var pateikt vairāk nekā tūkstoš vārdu, taču tā ir māksla pati par sevi. Uzziniet, kā padarīt savus pušķus vēl nozīmīgākus, izvēloties ziedu krāsas pēc to nozīmes!

  1. SARKANS

    Pats par sevi saprotams, ka sarkanās rozes ir patiesa mīlestība, ugunīga aizraušanās, skaistums un drosme. Ja saņemat šo majestātisko ziedu pušķi, varat būt pārliecināti, ka persona, kas jums tos dāvināja, vēlas jums parādīt savas jūtas vai atzinību. Sarkanās rozes ir vēstījums. Bet tām ne vienmēr ir jābūt rozēm, jo sarkanā krāsa izsaka visu iepriekšminēto. Tāpēc nākamreiz, kad vēlaties dalīties savā mīlestībā un kaislībā, varat izvēlēties arī svaigas sarkanas tulpes vai, piemēram, sirds formas pušķi ar sarkanām neļķēm.
    Kāpēc gan nesavienot pušķi ar kaut ko saldu no Interflora, tā būs vienkārša, taču garda un jutekliska dāvana jūsu mīļotajam cilvēkam.
  2. ROZĀ

    Rozā ziedi čukst tavā ausī mīļuma, apbrīnas, pateicības un mazliet vēlmju vārdus. Tie ir ideāli piemēroti jaunai mīlestībai vai jaukai meitenei. Romantiskas sārtuma rozā prēriju genciānas ir kā sapņa piepildījums, tik maigas un elegantas, kā skaistā ziedu saņēmēja. Jaukās Peru lilijas vai citas smaržīgas lilijas saka “Es tevi dievinu” vissmalkākajā veidā (PS! Paturiet to prātā Valentīna dienā). Izvēlieties vienādu ziedu pušķi savai minimālismu mīlošajai dāmai vai jauktu rozā toņu ziedu pušķi kādai dzīvespriecīgai meitenei.
  3. BALTS

    Kā jūs ziniet, baltā krāsa apzīmē tīrību, nevainību un dažreiz pat slepenību un klusumu. Protams, vairums no mums zina, ka baltus ziedus izmanto bērēs, taču tie plaši pielietojami arī kāzās, tāpēc nebaidieties izvēlēties baltus ziedus arī jebkuram citam gadījumam. Debesu baltās lilijas ir absolūti elpu aizraujošas un piesaista mūs ar savu brīnišķīgo aromātu, kā arī ir lieliska izvēle kādam, kas jums ir nozīmīgs. Baltās neļķes ir arī veiksmes simbols. Ja jums ir grūtības izvēlēties pareizās krāsas, izvēlieties baltus ziedus — baltā krāsa ir vienkārša, daudzfunkcionāla un vienmēr laba izvēle.
    Apvienojiet baltos un sarkanos ziedus, un jūs iegūstat šo romantisko pušķi, kas simbolizē vienotību, mīlestības un nevainības saplūšanu.
  4. DZELTENS

    Kad mēs domājam par dzelteno krāsu, mēs uzreiz domājam par laimi, prieku un labu garastāvokli. To simbolizē arī dzeltenie ziedi. Pārsteidziet savus draugus, ģimeni vai sevi ar koši dzeltenām gerberu margrietiņām, absolūti satriecošām dzeltenām orhidejām, kas vāzē turas līdz pat 4 nedēļām, vai saules krāsas tulpēm, lai uzlabotu garastāvokli un uzmundrinātu visus pārējos, kuri redz šo priecīgo pušķi! Dzeltenas rozes, protams, varat arī dāvināt savam partnerim vai mīļotajam cilvēkam skaistā ziedu kārbā, it īpaši, ja šī ir viņu iecienītākā krāsa.
  5. ORANZŠ

    Oranži ziedi parasti apzīmē valdzinājumu, entuziasmu, atzinību un ugunīgu vēlmi. Tradicionālo sarkano rožu vietā izvēlieties oranžus ziedus un pārsteidziet savu mīļāko ar šo drosmīgo izvēli. Oranžā krāsa simbolizē kaislīgākas un ugunīgākas emocijas nekā sarkano rožu romantiskais valdzinājums. Tie ir lieliski piemēroti arī tavai stiprajai labākajai draudzenei, kura ir lieliska sieviete un iedvesmo jūs katru dienu. Papildiniet ziedus ar šokolādes konfekšu kasti vai kvalitatīvu vīnu, kā arī kartiņu ar personīgo vēstījumu. Tādā veidā jūs varat padarīt pārsteigumu personiskāku.
  6. VIOLETS

    Violetie ziedi ir noslēpumaini, gandrīz apburoši, tāpat kā mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Tā būs pārdomāta izvēle pirmajam pušķim jūsu jaunajam mīļotajam cilvēkam. Vai varat iedomāties, ka Valentīna dienā no sava pielūdzēja saņemtu koši violetu elegantu orhideju pušķi? Absolūti hipnotizējoši. Mēs garantējam, ka šī neparastā izvēle atstās ilgstošu iespaidu un izcelsies uz pārējo fona. Violetās neļķes, lavandas krāsas prēriju genciānas vai ceriņi arī ir super unikāli un skaisti ziedi, ar ko pārsteigt mīļos!

Nākamreiz, kad izvēlaties ideālo ziedu pušķi saviem mīļajiem, paturiet prātā dažādu krāsu nozīmi. Jūs padarīsiet ziedu pārsteigumu par 100% pārdomātāku, saskaņojot šo skaisto ziedu krāsas ar saviem nodomiem, domām, emocijām un sajūtām. Lai ziedi izstāsta pasaku!

Aplūkojiet plašo Interflora svaigo ziedu izvēli un ļaujiet mums piegādāt perfektu pušķi tieši līdz jūsu durvīm!