Interflora ziedu ieteikumi Valentīna dienai

Gada romantiskākā diena ir pavisam drīz un aicina pārsteigt savus mīļotos ar svaigiem ziediem! Sarkanās rozes noteikti ir klasika, taču ne vienmēr ir jābūt rozēm, jo patiesībā tā ir sarkanā krāsa, kas simbolizē mīlestību un kaisli. Mēs esam apkopojuši mūsu romantiskāko pušķu izlasi Valentīna dienai, un jūs varat izvēlēties savam mīļotajam cilvēkam ideālākos ziedus!

Pavēstiet, "es tevi mīlu!" ar tumši sarkanu Florista fantāzijas pušķi.
Florista fantāzijas pušķi ir unikāli un vienreizēji, un katrs pušķa zieds ir izvēlēts, izmantojot florista fantāzijas lidojumu. Attēlā redzamie ziedi var atšķirties no faktiskā pušķa, taču tas ir izgatavots no labākajiem ziediem, kas ir veikala pieejamajamā piedāvājumā.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Valentīndienas pušķis - florista fantāzija.

Ugunīgi sarkans, maigi rozā vai dzīvespriecīgi krāsains tulpju pušķis arī ir lielisks pārsteigums Valentīndienā. Elegants tulpju pušķis saglabāsies svaigs ilgāk nekā, piemēram, rozes un atbilstošos apstākļos priecēs saņēmēju vismaz nedēļu.

Izsakiet savas maigi liesmojošās jūtas ar sārti rozā lizantēm vai jaukajām alstromērijām, kas ir kā sapņa piepildījums, tik maigas un elegantas, kā skaistais saņēmējs vai saņēmēja.

Ja vēlaties pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar ko īpašu, nosūtiet viņai sirds formas pušķi ar sārtām neļķēm. Arī rozes jutekliskā samta kastē ir patiesi romantiska izvēle.

Kāpēc gan nepapildināt pušķi ar kaut ko saldu no Interflora, ja tas ir tik viegli — vienkārša, taču garda un jutekliska dāvana jūsu mīļotajam.

Pasūtiet ziedus Valentīna dienai no Interflora, un mēs tos piegādāsim tieši līdz durvīm!