Kā labāk atcerēties jubilejas?

Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet aizmirst – nepiedodami, it īpaši, ja uz spēles ir svarīgāko cilvēku nozīmīgie notikumi, piemēram, dzimšanas dienas, kāzu gadadienas un skolas izlaidumi.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Sirds balss - florista fantāzija.

Iegaumēšana, t.i., dzirdētā un redzētā iegūšana un atcerēšanās, un tas ir atmiņas process. Ja materiāls iegūts vāji, cilvēks vēlāk neko neatcerēsies. Atmiņu guru Eds Kuks, kurš var iegaumēt kāršu kavu sajauktā secībā 45 sekundēs, padoms ir vienkāršs – atkārto, atkārto, atkārto. Piemēram, ja jums ir jāatceras jaunas kolēģes vārds, izmantojiet to vismaz 30 reizes kopš pirmās tikšanās, un tad viņas vārdu atcerēsieties.

Aizmāršības iemesli ir zināmi: stress, depresija, miega trūkums vai vairogdziedzera problēmas. Ja tos samazināt nav iespējams, ir vērts uzlabot atmiņu! Apgūsti jaunas prasmes, dodies uz darbu-skolu-mājām pa citu maršrutu, saliec puzli, dejo, meditē utt.

Tomēr ir viens unikāls veids, kā vislabāk atcerēties dzimšanas dienas. Tas nemaksā neko, to var izmantot uzreiz, un tas ir ļoti ērti un ātri. Mēs neesam pārliecināti, vai pat Eds Kuks ir dzirdējis par Interflora Manu Cilvēku Svinamo Dienu Atgādināšanas Serviss!

Jūs varat pievienot savus draugus, tuviniekus vai kolēģus programmai Mani cilvēki, un Interflora jums paziņos, kad tuvojas viņu svarīgā diena. Tādā veidā jūs neaizmirsīsiet neviena dzimšanas dienu, jo mūsu paziņojums atnāks nedēļu iepriekš, un tas atkārtosies līdz ziedi un dāvana tiks nosūtīti.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Maģiskais dārzs - florista fantāzija.

Kā veikt cilvēku pievienošanu programmai?

Pievienot var pa vienam cilvēkam, līdz gada laikā programmai būs pievienoti visi draugi-paziņas. Tomēr prātīgāk ir visu procesu paveikt uzreiz, jo tādējādi nepalaidīsit garām kāda dzimšanas dienu. Varat to izdarīt tūlīt un pievienot šeit Manas cilvēki. Pievienot cilvēkus: Pievienot atgādinājumu.

Kādas priekšrocības jūs iegūsiet no pakalpojuma Mani cilvēki?

Jums visu atlikušo mūžu būs tikpat laba reputācija kā lielajam atmiņas meistaram Edam Kukam. Un ne tikai. Sagādājot prieku un padarot kāda cilvēka dienu skaistu, neko pretī negaidot, jūs veidojat savu pozitīvo karmu. Labas lietas notiek ar labiem cilvēkiem!

Protams, ne mazāk svarīgi ir tas, ka nav jāpacieš pārmetumi un apvainojumi, ko varat saņemt par savu aizmāršību. Antona Čehova citāts ir brīdinājums: "Sievietes piedod, bet neaizmirst, vīrieši aizmirst, bet nepiedod." Tāpēc nav neviena argumenta, lai nesūtītu ziedus!

Vissvarīgākais arguments būtu tas, ka ziedus jūsu pušķim izvēlas Interfloras florists ar pieredzi, kurš ņem vērā jaunākās modes un krāsu tendences floristikā.

Pasūtiet savus iecienītākos ziedus laicīgi, lai tie būtu pieejami svētku dienā, un tie tiks sakārtoti pušķī no svaigākajiem pieejamajiem ziediem. Vidējie un greznie pušķi tiek piegādāti ar dāvanu vāzi, tādējādi nav jāuztraucas, vai jubilāra ziedi mājupceļā novītīs, vai viņiem vispār ir tik liela vāze mājās, birojā vai vasarnīcā.

Ja esat ciparu mīļotājs, visiem Mani cilvēki pasūtītajiem komplektiem un dāvanām automātiski tiek piemērota 2% atlaide. Par vidēji bagātīgu ziedu kārtojumu un lielu dāvanu grozu jūs jau laimēsiet €2,40. Nemaz nav tik maz, ņemot vērā nemitīgo cenu pieaugumu.

Vārdu sakot - jūs ietaupāt laiku un naudu, un viss ir izdarāms ļoti ērti un vienkārši!

Kāpēc mūsu klienti ir pievienojušies atgādinājumu pakalpojumam Mani cilvēki?

Mums ir mazs uzņēmums ar desmit darbiniekiem, un nav īpaša biroja vadītāja, kurš būtu atbildīgs par ziedu pasūtīšanu un kafijas galda klāšanu darbiniekiem dzimšanas dienā. Mūsu telpas arī atrodas tālu no ziedu veikaliem. Tāpēc atgādinājuma pakalpojums Mani cilvēki man šķita lietošanai ideāls. Tādā veidā netiek aizmirsta neviena darbinieka dzimšanas diena, darba jubileja vai, piemēram, sadarbības partnera jubileja, uz biroju tiek atgādāti ziedi, un viss ir neticami ērti! Mēs bieži ar ziediem pasūtām arī kūku, tādējādi varam sagatavot arī dzimšanas dienas galdu.

Laura, mazā uzņēmuma vadītāja

Man daudzkārt ir gadījies, ka aizmirstu draudzenes dzimšanas dienu. Tā ir tieši Ziemassvētku vakarā. Strādāju lielā ķēdes veikalā, un šajā laikā ienāk daudz preces dāvanām, jādomā, vai veikalos pietiks ar manis pasūtītajām precēm, vai atnāks bērniem pasūtītās dāvanas no ārzemju interneta veikaliem, vai kuram vēl nav sagādāts pārsteigums. Tāpēc gadās, kad draudzene man novēl priecīgus Ziemassvētkus, tad es ar apmulsumu atceros viņas svarīgo dienu. Tagad es izmantoju programmu Interflora Mani cilvēki, kurā varu atzīmēt visus svarīgos datumus un dzimšanas dienas, par kuriem vēlos saņemt atgādinājumu. Es vairs nevēlos justies slikti, atceroties šos manas aizmāršības gadījumus šajā aizņemtajā pasaulē. Protams, ir patīkami, ja kāds priecīgi piezvana, ka tikko saņēmis manis sūtīto pārsteigumu!

Diāna, iepirkumu vadītāja

* Vai zinājāt, ka lielākajai daļai mūsu klientu patīk iespēja pasūtījumam pievienot kūku?