Kāzu pušķi

Kā izvēlēties piemērotus ziedus kāzām? Šeit ir mūsu ieteikumi.

Ziedi kāzu svinībām piešķir unikalitāti un palīdz radīt svētku noskaņu, taču pareizo ziedu izvēle prasa arī zināmas zināšanas. Noteikti neatstājiet šos jautājumus uz pēdējo brīdi, veiciet nelielus priekšdarbus - apziniet, kuri ziedi vislabāk piestāvētu jaunajam pārim un tos iegādāties. Lai vieglāk atrisinātu uzdevumu, iesakām konsultēties ar floristu.
Profesionāls florists jums palīdzēs noorientēties ziedu pasaulē un izvēlēties skaistākos ziedus, pamatojoties uz jūsu vēlmēm un iespējām.

Tomēr, lai atvieglotu ziedu izvēli un nekļūdīties, mēs dalīsimies ar jums ar dažiem svarīgiem ieteikumiem un padomiem, kuriem jāpievērš uzmanība, izvēloties ziedus.

Kāds ir labs kāzu pušķis?

Tradicionāli jaunajam pārim dāvina nepāra skaits ziedu, tiek uzskatīts, ka tā ir laba zīme laimīgai dzīvei. Tā kā līgavas pušķis ir vissvarīgākais kāzu ziedu elements, dāvinātie pušķi var būt pieticīgāki, lai neaizēnotu līgavas ziedu rotas. Tāpēc ieteicams dot priekšroku nedaudz atturīgākām, krāsās maigākām ziedu kompozīcijām.

Kādas krāsas ziedus izvēlēties?

Izvēloties krāsu, iesakām ņemt vērā jaunā pāra un līgavas māsu apģērbu, kā arī kāzu svinību vispārējo stilu un krāsu toņus. Tādā veidā jūs varat būt pārliecināti, ka izvēlētie ziedi lieliski iekļausies pārējā stilistikā un atšķirības dēļ pārāk neizcelsies. Turklāt ir vērts atzīmēt, ka katrai krāsai ir arī sava nozīme un simbolika, kas arī jāņem vērā, izvēloties ziedu.

Tradicionāli sarkanā krāsa simbolizē mīlestību, romantiku un drosmi.

Savukārt rozā - maigumu, sievišķību un eleganci. Tikmēr baltā krāsa ir tīrības, jaunības, svaiguma un miera simbols. Bieži, izvēloties kāzu zieus, dod priekšroku pasteļtoņiem un krēmkrāsas toņiem, kas maigumu un eleganci apvieno ar tīrību un svaigumu.

Kuriem grieztajiem ziediem dot priekšroku?

Par tradicionālāko kāzu ziedu vienmēr ir uzskatīta roze. Rozes ir efektīgas gan kā griezts zieds, gan pušķī, gan iestrādātas svinību rotājumos. Plašā rožu izvēle ar daudzveidīgo krāsu paleti izpatiks katrai gaumei - sākot no smalkiem pasteļtoņiem līdz pat dinamiski sarkanajai. Tikai jāuzmanās no ērkšķiem, kas pēkšņi var sapīties kleitā, radot daudz neērtību. Tāpēc ieteicams lūgt floristu ērkšķus noņemt, lai novērstu diskomfortu.

Ļoti iecienītas un populāras ir kuplas un smaržīgas peonijas. Šie lieliskie ziedi ar lielajām ziedkopām ir piemēroti gan kāzu rotājumiem, gan apsveikuma pušķiem. Turklāt tie svinību zālē ienesīs patīkamu ziedu smaržu. Tāpat populāras ir arī skaistas sīkziedu rozes, elegantas lilijas, lizantesun dažādi sezonas ziedi, piemēram, margrietiņas un rudzupuķes.

Kāda nozīme ziedu izvēlē ir kāzu svinību vietai?

Ziediem būtu jāatbilst kāzu svinību norises vietai un tēmai, tāpēc vienmēr ir vērts precizēt detaļas, lai izdarītu vislabāko izvēli.

Dažādi vietējie un sezonas ziedi, piemēram, margrietiņas un rudzupuķes, ir labi piemērotas svinībām, kas norit dabas tuvumā, taču krāšņākām kāzām muižā vairāk ir piemēroti ir elegantie ziedi kā rozes un peonijas. Šādos gadījumos noteikti ir vērts konsultēties ar floristu, kurš palīdzēs jums izvēlēties pareizos ziedus.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Mēnesgaismas serenāde.

Kā kāzu pušķi atšķiras vasarā un ziemā?

Galvenā atšķirība starp dažādiem gadalaikiem ir ziedu pieejamība un līdz ar to arī to cena. Kaut arī klasiskās rozes ir pieejamas visu gadu, kāzu sezonas ziedu izmantošana ziemas kāzu pušķos var būt apgrūtināta un dārga. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties ziedus, atbilstoši sezonai.

Vasaras sezonas margrietiņas ir ideāli piemērotas kāzām vasarā, taču ziemā jūs varētu dot priekšroku, piemēram, rozēm. Krāsainas tulpes un košas narcises, gerberas vai iespaidīgas peonijas ir lieliska izvēle kāzām pavasarī.

Kā top Interflora kāzu pušķi?

Visus Interflora pušķus ar lielu rūpību un mīlestību veidojuši mūsu pašu floristi, ar vēlmi apliecināt savu ilggadējo pieredzi un vienmēr radīt prieku un sajūsmu par īpašajiem notikumiem. Katrs pasākums un jubileja ir īpaša, tāpat kā katrs ar rokām veidotais pušķis.

Iepazīstieties ar Interflora pušķiem šeit: Interflora kāzu pušķi

Izmantotā literatūra: