Sviniet Helovīnu un Visu Svēto dienu kopā ar Interflora

Visi grebtie ķirbji, spokaino kostīmu ballītes un izjokošanas jau klusām pielavās, jo Helovīns ir tepat aiz stūra! Helovīns jeb Visu svēto vakars, kas atzīmē 31. oktobrī, tiek svinēts kopš 18. gadsimta. Tradicionāli šis gada laiks ir veltīts visu mirušo piemiņai,tiem, kas ir šķērsojuši aizplīvuroto kādas citas pasaules robežu, tostarp svētajiem, mocekļiem un ticīgajiem aizgājējiem. Helovīns iezīmē Svēto dienu sākumu, jo Visu svēto diena tiek svinēta dienu vēlāk 1. novembrī un Visu dvēseļu diena 2. novembrī.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Spoku mednieks.

Kā svinēt Svēto dienu?

  1. Ielūdziet rudeni un izrotājiet savu māju oranži sarkanos un zeltaini brūnos toņos. Piepildiet savas vāzes ar pīlādžu zariem un ar to satriecoši sarkanajām ogām, izmantojiet ozolzīles un kastaņus, lai kopā ar bērniem radītu jautrus mošķus, piniet krāsainus vainagus, izmantojot kļavu lapas un zarus, un pasūtiet burvīgu rudens toņu pušķi no Interflora piedāvājuma.
  2. Izrotājiet savu lieveni vai durvju priekšu ar liesmojošu Spoku mednieku vai ziedošu ķirbju burgeru, lai radītu noskaņojumu Visu svēto vakaram, jo Helovīns noteikti nav iedomājams bez grebtiem ķirbjiem! Dažu sveču iedegšana arī palīdz radīt perfektu drūmu noskaņu, lai šajā vēlajā vakarā stāstītu dažādus baisus stāstus.
  3. Papildiniet šo vakaru ar jautrību, pārvēršot sevi par biedējošu vampīru, spokainu skeletu vai ļaunu raganu. Kopā ar draugiem vai bērniem izvēlieties stilīgus kostīmus un dodieties izjokot kaimiņus, un noteikti apēdiet visus saldumus, ko par to saņemsiet!
  4. Dvēseļu dienā veltiet laiku, lai padomātu par saviem tuvajiem, kuri aizgājuši mūžībā. Godiniet viņus ar klusuma brīdi, iededziet svecīti viņu piemiņai vai apmeklējiet kapsētu un izrotājiet viņu atdusas vietu ar burvīgiem ziediem un svecēm.

Mēs ceram, ka šie ieteikumi palīdzēs radīt atbilstošu noskaņu Helovīnam un ienesīs gaismu šajā drūmajā Veļu laikā.

Sviniet Visu Svēto dienu kopā ar Interflora un padariet savu māju gaišāku ar rudenīgiem ziedu veidojumiem!

Skatiet mūsu piedāvājumu šeit: