Jauna iespēja pārsteigumam - nosūtiet puķu pušķi ar elegantu puķu kastīti

Ziedu sūtīšana saviem mīļajiem, draugiem, kolēģim vai kādam tuvam cilvēkam ir sirdi sildošs žests, bet kā padarīt šo pārsteigumu vēl ekskluzīvāku un neaizmirstamāku? Šim nolūkam mēs esam sagatavojuši elegantas puķu kastes. Ziedu kaste ir ērts un stilīgs dizaina elements, kas labi izskatīsies uz katra galda.
Pasūtot Deluxe vai Zelta vidusceļš izmēra pušķi, puķu kaste jau ir iekļuta pasūtījuma izmaksās. Bet, protams, jūs varat pievienot ziedu kastīti arī katram citam pušķim.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Saules stars - florista fantāzija.

Kādiem pušķiem pievieno puķu kastīti?

Šīs ietilpīgās vāzes ir lielisks papildinājums grezniem pušķiem, kuriem parasta izmēra vāze var būt par mazu. Mēs šīs stilīgās vāzes piedāvājam labākajiem mūsu kolekcijas Zelta vidusceļa un Deluxe izmēra pušķiem. Melnā minimālima stila vāze labi izskatās ar dažādu veidu ziediem, sākot ar elegantām rozēm un beidzot ar lauka ziediem. No iekšpuses vāze ir ļoti dziļa, un tāpēc to var izmantot ziediem ar gariem kātiem. Piemēram, saulespuķes, gerberas un daudzi citi.

Pasūtiet Deluxe vai Zelta vidusceļš izmēra pušķi ar ziedu kasti vai arī pievienojiet to kā papildinājumu citiem pušķiem

Lielu ziedu pušķu sūtīšana ar kurjeru vai nodot to pašasm ir pārsteigums, kas piepildīts ar prieku. Bet nereti pēc liela ziedu pušķa saņemšanas var rasties problēma, kur to ievietot. Protams, ikviens ir nonācis situācijā, kad veca kafijas krūze vai burka glābj situāciju, aizstājot trūkstošo vāzi. Lai novērstu šo neērto situāciju, pasūtiet pušķi ar ziedu kasti. Pasūtot Deluxe vai Zelta vidusceļš izmēra pušķi, puķu kaste jau ir iekļuta pasūtījuma izmaksās. Bet, protams, jūs varat pievienot ziedu kastīti arī katram citam pušķim.

Pievienojot šo moderno kastīti dāvanai, rūpes par ziediem būs vieglas un bezrūpīgas.

Saņēmējam atliek tikai ieliet ūdeni un izbaudīt ziedu skaistumu.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Mēness gaismas sveicieni - florista fantāzija.

Kāpēc izvēlēties puķu kasti un ko ar to darīt pēc tam?

Kastes ir izgatavotas no cieta kartona, kas padara tās izturīgas, bet tajā pašā laikā ir pārstrādājamas. Ūdeni notur spēcīgs ūdensnecaurlaidīgs materiāls. Vāzi var izmantot, kamēr vien pušķis ir svaigs, tas var ilgt līdz pat vienai nedēļai.

Tāpat bieži rodas jautājums, kā ilgstošā braucienā saglabāt ziedus svaigus. Ar puķu kasti jums nebūs šādu problēmu.

Ziedi vāzē visu brauciena laiku ir ūdenī, un tie nenovītīs. Drošības nolūkos ,lai vāze neapgāztos, kastes malās ir piestiprinātas divas auklas. Pārvadājot kastīti, varat ērti tās turēt.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Ziedu svētki - florista fantāzija.

Greznu pušķu sūtīšana jūsu kolēģiem, mīļajiem un visiem, kurus vēlaties pārsteigt, ir jauka tradīcija, kas mums jāturpina uzturēt. Pārsteidzot savus tuviniekus īpašos gadījumos, jūs sagādāsiet ar ziediem greznotu vidi, prieku acīs un skaistas atmiņas.

Skatiet mūsu piedāvājumu šeit: