Izveidojiet piemērotu dāvanu kastīti saviem mīļajiem

Vai meklējat neaizmirstamu dāvanu, ar ko pārsteigt savus mīļākos cilvēkus viņu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, jubilejā vai citā īpašā dienā, taču nevarat atrast neko tādu, kas liktu jums domāt: “Ak, šis ir ideāli piemērots”? Vai vēlaties viņus iepriecināt ar kaut ko neparastu un unikālu, kas pats par sevi būtu jauna pieredze un atstātu neaizmirstamu iespaidu?

Ar prieku iepazīstināsim ar jauno Interflora dāvanu kastītes konceptu – dāvanu kastīti ar īpaši jums tīkamu saturu. Mēs esam apkopojuši plašu īpašu un augstākās kvalitātes produktu klāstu, kas sagādā prieku un piedāvā jūsu garšas kārpiņām lielisku baudījumu. Izvēlieties, ko ievietot kastītē atbilstoši savu draugu, paziņu un kolēģu gaumei un vēlmēm, pievienojot gardus vietējos saldumus, gardas uzkodas vai dažus unikālus bezalkoholiskos dzērienus no aizjūras zemēm. Varat arī izvēlēties mīļu pūkainu mīksto rotaļlietu, lai pārsteigtu mazos, un papildināt dāvanu kastīti ar krāsainu pušķi. Pasūtiet dāvanu un ziedus kopā no Interflora, atlaidieties un atpūtieties, kamēr mēs tos nogādāsim tieši laimīgajam!

Piepildiet savu dāvanu kastīti ar produktiem, kas atlasīti no šī saraksta:

  1. Ar rokām darinātas šokolādes konfektes Chocolala

    Ar rokām darinātas šokolādes konfektes, iedvesmojoties no tradīcijām un dabas, un ir ieguvušas vairākus starptautiskos apbalvojumus. Fodor’s Travel ir atzinis Chocolala šokolādes veikalu kā vienu no 10 labākajiem šokolādes veikaliem pasaulē. Visi šie produkti ir godīgas tirdzniecības (Fairtrade) produkti un nesatur konservantus. Jūs varat izvēlēties dāvanu kastīti ar 4 vai 9 rokām darinātām trifelēm, aveņu-tumšo šokolādi un zemeņu tāfelīti ar šampanieša garšu. Papildus var pievienot elegantu dāvanu kastīti ar Arvo Pērta mūziku un Konrāda Mēgi gleznu, kā arī ar kafijas garšu un karameļu-jūras sāls karsto šokolādi.
  2. Bettina cepumi gardēžiem

    Bettina ar rokām gatavoti cepumi tiek ražoti Trevīzo, Itālijā, kuru ražošanā tiek izmantotas vietējās un paaudzēm senas receptes. Ražošanā izmanto vislabākās kvalitātes organiskās sastāvdaļas un lēnas gatavošanas metodes, lai radītu gardēžiem augstākās kvalitātes garšas baudījumu, ko sniedz šie cepumi.
  3. MoMari marmelāde

    MoMari praktizē kvalitatīvu sastāvdaļu ilgtspējīgu izmantošanu, lai izlietotu visu augli, vēlams ar sēklām un sēnalām. Tādā veidā marmelāde saglabā ievērojami vairāk derīgu vitamīnu, ko satur ogas. Roku darba ogu marmelādes ražošanā netiek izmantotas mākslīgas garšas un krāsvielas. Patīkami saldskābo upeņu marmelāde un ķiršu marmelāde ir 100% vegāniska.
  4. Organiskais riekstu maisījums un Seeberger riekstu un žāvētu ogu maisījumi

    Veselīgais riekstu maisījums satur organiskos riekstus, kas ir lieliska uzkoda starp ēdienreizēm. Maisījums satur valriekstus, mandeles, lazdu riekstus un Indijas riekstus. Seeberger augstas kvalitātes riekstu, žāvētu ogu vai žāvētu mango šķēlīšu maisījumi ražoti ar ilgtspējīgām lauksaimniecības metodēm un veido gardu un veselīgu uzkodu.
  5. Pūkainas rotaļlietas bērniem

    Izvēlieties starp tamborētu mīkstu kaķi, zaķi vai žirafi. Šīs rotaļlietas ir izgatavotas ar mīlestību un rūpību no materiāliem, kas nesatur alergēnus un ir mazgājami veļas mašīnā. Interflora piedāvā ne tikai tamborētus dzīvniekus, bet arī jaukus pūkainus zaķus balerīnas, rotaļu lācīšus vai koalas, kas izgatavotas Zviedrijas kvalitatīvu rotaļlietu rūpnīcā. Dāviniet rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma vai esiet oriģināli un pārsteidziet ar tām rotaļīgu pieaugušo.
  6. Öun alkoholu nesaturoši dzirkstošie dzērieni

    Öun gāzētie dzērieni ir izgatavoti no organiskiem āboliem. Tie nesatur konservantus un aromatizētājus. Izvēlieties ābolu-kadiķa vai ķiršu-kļavu dzirkstošos dzērienus. Pazīstamā ābolu saldskābā garša labi sader ar kadiķi un piedāvā neparastu garšas baudījumu, savukārt ķirši lieliski garšos tiem, kam dzērienos vairāk patīk saldāka ogu garša.
  7. Ostrova Mari aveņu-upeņu karstvīns

    Ostrova Mari produkti ir izgatavoti no bioloģiski audzētām ogām. Šajā karstvīnā izmantotā sula ir izgatavota no ogām, kas ir auksti spiestas un pasterizētas, lai saglabātu to labākās īpašības. Ir pievienoti piemēroti garšaugi un garšvielas, lai radītu ideālu Ziemassvētku noskaņu. Produkts ir bez alkohola, lai to varētu baudīt visa ģimene.
  8. Wösel SHRUB kokteiļu dzērieni

    Wösel SHRUB kokteilis ir lielisks pamats atsvaidzinošu un enerģisku bezalkoholisko vai alkoholisko kokteiļu pagatavošanai. Tas ir labi piemērots arī sildošas tējas pagatavošanai vai vienkārši lietošanai kā vitamīniem bagāts šotiņš. Var izvēlēties smiltsērkšķu-aveņu vai ingvera-medus-citrona kokteili. Šiem dzērieniem netiek pievienots cukurs, tiek izmantots tikai medus vai agaves sīrups. Produkti nav karsēti, lai saglabātu dabiskos vitamīnus, minerālvielas un antioksidantus, kas atbalsta organismu brīžos, kad tam nepieciešama papildu aizsardzība pret vīrusiem.
  9. Čagas veselības eliksīri

    Chaga Health Immuno eliksīri ir izgatavoti no čagas, dažādiem augiem, medus un ogām. Eliksīram ir pievienots arī C vitamīns, kas palīdz atbalstīt organisma imūnsistēmu un mazina nogurumu. Visas eliksīra sastāvdaļas ir paredzētas, lai stiprinātu un atjaunotu imūnsistēmu un saglabātu mūsu veselību. Īsta veselības bumba!

Jūsu dāvanu kastītei ir pieejams plašs produktu klāsts, no kuriem izvēlēties, dodot iespēju atrast kaut ko īpašu absolūti ikvienam. Ņemiet vērā, ka dāvanu kastītē der 1 pudele un vislabāk 3-4 papildu produkti vai 2 dzērieni un saldumu kārba. Sagādāsim brīnišķīgas atmiņas un lutināsim savus mīļākos cilvēkus ar pārsteidzošu piedzīvojumu! Sakomlektējiet katrai personai piemērotu dāvanu kastīti, izvēlieties greznu pušķi, lai dāvana būtu pilnīga, un nosūtiet to pareizajā vietā un īstajā laikā ar Interflora kurjeru.