5 populāri vasaras ziedu pušķi

Saulainās dienas un mierīgi vasaras vakari ir jauki, bet visjaukākais siltums nāk no sirds. Piedāvājam jums piecus vasaras ziedu pušķus, kurus iesakām nosūtīt kādam, kam vēlaties nodot vasaras siltumu.
Iepazīstieties ar vasaras pušķiem šeit:
  1. Lidojošie tauriņi

    Šajā dzimšanas dienā lieliski piemērota augsta saule vasaras vidū, zilās debesis un spožie vasaras ziedi. Lieliska jūsu iecienītāko vasaras krāsu kombinācija! Florists skaisti ietin pušķi papīrā.

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Lidojošie tauriņi.
  2. Vasaras maģija

    Ieejiet noslēpumainajā vasaras dārzā, kur zied maģiski ziedi. Ielikti pušķī, tiem piemīt īpaša spēja piepildīt saņēmēja sirds vēlmes, sagādāt prieku un mīlestību visiem, kas tos apbrīno. Nosūtiet "Vasaras burvību" uz īpašiem svētkiem – dzimšanas dienu, kāzām, panākumiem karjerā vai veltiet tos sev.

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Vasaras maģija.
  3. Vasaras dienas pušķis

    Katra Florista fantāzijas pušķis Vasaras dienas pušķis ir unikāls un paskains. Ziedu krāsaini pušķi ir vienādi bet ir ir tukstoši veidi, kā tos sakārtot.
    Tādā veidā Jūsu pušķa izskats ir atkarīgs no svaigākajiem ziediem pieejamajiem veikalā. Pieejamajiem ziediem pasūtījuma veikšanas brīdī un florista noskaņojuma un iedvesmas. Bet viens ir skaidrs - ziedi ir skaisti un priecēs saņēmēju!

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Vasaras dienas pušķis.
  4. Lauku šarms

    Vasaras ziedi, neskartas pļavas un skaistas atmiņas! Tās ir ainas, ko uzbur šis krāsainais pušķis. Ideāli piemērots dāvināšanai draugam vai biznesa partnerim.

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Lauku šarms.
  5. Saules skūpsts

    Dzeltenā zemūdene, šķiet, ir bālais atspoguļojums blakus šim saulainajam un sulīgajam pušķim. Ideāla ziedu kompozīcija dzīvespriecīgam un smaidīgam cilvēkam!

    Pasūtiet pušķi no attēlā: Saules skūpsts.

Pārbaudiet ziedu piedāvājumu mūsu e-veikalā, izvēlieties savu iecienītāko pušķi, veiciet pasūtījumu, un kurjers piegādās Jūsu izvēlētos ziedus Jums ērtā laikā!