5 Dāvanu idejas vīriešiem

Vai meklējat dāvanu savas dzīve īpašajam vīrietim? Mums ir daži ieteikumi jebkuram gadījumam, neatkarīgi no tā, vai tā ir tuvojošā Lācplēša diena, Tēva diena, dzimšanas diena, jubileja vai cita īpaša diena. Novērtējiet labos, laipnos, stipros, gudros un skaistos vīriešus, kas ir mums visapkārt.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Vīrieša pušķis.

Šeit ir dažas idejas, ko uzdāvināt savam tēvam, brālim, vīram vai draugam:

  1. ZIEDI

    Ziedi iepriecina arī vīriešus, tāpēc izvēlieties kādu burvīgu pušķi no Interflora klāsta, lai uzmundrinātu viņu īpašajā dienā! Iesakām Dziļās jūtas vai krāsainu sezonas pušķi Dienas rudens pušķis. Visas Interflora ziedu kompozīcijas ir vietējā ziedu veikala florista roku darbs, un jūs varat atrast pušķi katrai gaumei, sākot no maza līdz greznam.
  2. SALDUMI

    Kaut kas salds vienmēr ir laba ideja. Mūsu Gardēžu saldumu grozs satur dažādas konfektes, šokolādes un dzirkstošo dzērienu. Tas garantēti patiks katram saldummīlim uz šīs planētas! Papildini gardēžu grozu ar ziediem un apsveikuma kartiņu, tādējādi pārsteigumu padarīsi personiskāku.
  3. AUGĻI

    Novēliet veselību un pārsteidziet vīrieti ar bagātīgu Luksus augšu grozu. Mēs cenšamies izmantot dažādus pieejamos vietējos sezonas svaigos augļus un šo sulīgo grozu iesaiņosjam kā dāvanu, kas tiek piegādāts laimīgajam saņēmējam.
  4. GAEDĒŽU GROZI

    Mēs vēl neesam satikuši vīrieti, kuram nepatīk dāvanas, kuras varat ēst! Gardu uzkodu izvēle ir lieliska dāvana, tāpēc piedāvājam greznu gardēžu dāvanu grozu. Tas noteikti apmierinās visas cilvēka vēlmes, jo šajā gardēžu grozā ir dažādi dzērieni, kūpināts siers, medus, desas, cepumi un dažādi saldumi. Varat arī sakomplektēt savu dāvanu kastīti. Mums ir plaša ar rokām gatavotu saldumu, veselīgu uzkodu un bezalkoholisko dzērienu izvēle.
  5. DZIRKSTOŠAIS VĪNS

    Labs dzirkstošais dzēriens ir eleganta dāvana. Nosvini īpašo notikumu kopā ar dzirkstošo vīnu ziedu kompozīcijā. Uzsauciet tostu un ļaujiet šim īpašajam vīrietim uzzināt, cik daudz viņš jums nozīmē.

Ceram, ka šie ieteikumi būs noderīgi un atradīsiet ar ko pārsteigt savas dzīves vīriešus!

Pasūtiet jau šodien Interflora interneta veikalā!

Skatiet mūsu piedāvājumu šeit: