Ceļvedis līdzjūtības ziedu izvēlē

Tuvinieku zaudēšana nekad nav viegla, un šajā jūtīgajā laikā ir svarīgi izrādīt atbalstu un līdzjūtību pārdomātā veidā. Viens no izplatītākajiem veidiem ir līdzjūtības ziedu nosūtīšana, taču bieži vien ziedu izvēle var ievest apjukumā, jo jāapsver gan visas pārdzīvotās zaudējuma emocijas, gan arī pieejamā izvēle. Šajā ceļvedī Jūs atradīsiet padomus un ieteikumus, kā atrast visatbilstošākos līdzjūtības ziedus, paturot prātā gan saņēmēja gaumi, gan arī notikuma nozīmi.
Pasūtiet pušķi no attēlā: Atcerei.

Līdzjūtības ziedu nozīme

Līdzjūtības ziedi nav tikai skaistas kompozīijas; tiem ir nozīmīga loma mierinājuma un atbalsta sniegšanā sērotājiem. Šie ziedi top par Jūsu iejūtības simbolu un spēj bez liekiem vārdiem nodot ziņu, ka sērotājs nav palicis viens. Ziedi spēj radīt mieru grūtā laikā, būt par taustāmu atbalsta pierādījumu.

Kad ir īstais brīdis nosūtīt līdzjūtības ziedus?

Lai atrastu pareizo laiku ziedu nosūtīšanai, nepieciešams izprast skumju noturīgumu. Kaut arī tūlītēja līdzjūtība arī sniedz mierinājumu, tieši klusajos brīžos nedēļas un mēnešus vēlāk sērojošie visbiežāk izjūt vientulību. Vienkāršs pušķis teju parastā dienā var kļūt par atgādinājumu, ka izjustās sāpes un cīņa ar tām ir redzama un pieņemta.

Aiziešanas gadadienā ziedu nosūtīšana ļauj parādīt, ka aizgājušais nav aizmirsts un turpina dzīvot tuvinieku atmiņās. Tieši īstais brīdis spēs nodot ziņu sērojošajiem: “Jūs neesat viens šajā skumjajā ceļā.”

Kas ir pareizā sēru kompozīcija?

Šeit pareizās atbildes nav. Līdzjūtības ziediem jāizrāda mīlestība, iejūtība un jāatspoguļo sūtītāja personīgā ziņa.

Ja Jūs sūtīsiet ziedus uz bērēm vai memoriālo pasākumu, ir vērts apsvērt mūsdienīgu noformējumu, kas ietvers cēlumu un eleganci, iespējams štrausu vai kompozīciju iegarenā vāzē.

Cilvēki, kas izvēlas nosūtīt ziedus ģimenes mājās, visbiežāk izvēlas pušķus un kompozīcijas, ko var ērti novietot vai nosūtīt ar stikla vāzi, vieglai laistīšanai un klusai iederībai iekštelpās.

Pasūtiet pušķi no attēlā: Atvadas.

Kādi ir līdzjūtības ziedi?

Ja Jūs vēlaties sūtīt ziedus uz sēru namu kā līdzjūtību citiem tuviniekiem, vissastopamākie ziedi ir:

  1. Rozes (gan baltas, gan rozā atbilst notikumam)
  2. Lilijas
  3. Baltas krizantēmas
  4. Kallas
  5. Orhidejas
  6. Neļķes

Gadījumā, ja šie konkrētie ziedi nav pieejami sakarā ar sezonu, uztraukumam nav pamata, jo profesionāls florists spēs izveidot skaistu sēru kompozīiju, izmantojot arī citus ziedus un piekopjot sēru ziedu ētiku.

Kādas krāsas iediem jābūt sēru kompozīcijā?

Izvēloties kompozīcijas, ir pieņemts pieturēties pie mierīgām un maigām krāsām kā balta, kas simbolizē šķīstību un mieru, vai pasteļtoņiem – rozā un violetiem. Šīs krāsas ir klusas un spēj radīt miera un atbalsta izjūtas tuvajiem.

Citas plaši pielietotas kompozīcijas iekļauj spilgtas un pacilājošas krāsas. Tās visbiežāk ir redzamas pasākumos un bērēs, kur aizgājušā dzīve, pieredze un panākumi tiek svinēti.

Aizgājušā mīļākās krāsas un ziedi var kļūt par personīgu ziņu, ko var pieskaņot sezonā pieejamajiem ziediem un krāsām.

Pasūtiet sēru pušķus un kompozīcijas

Ielūkojieties Interflora plašajā kolekcijā un sūtiet ziedus šeitpat Latvijā, vai teju jebkur pasaulē. Tās pašas dienas piegāde un pielāgojamās izvēles mūsu piedāvājumā, kā arī mūsu klientu apkalpošanas centrs spēs palīdzēt Jums nosūtīt svaigus, unikālus un iejūtības pilnus līdzjūtības ziedus. Izrādiet savu mīlestību un atbalstu tad, kad tas visvairāk ir nepieciešams.